banner
 

ELSKER LIVET staat voor maatwerk, elegantie en kwaliteit.

ELSKER LIVET ontzorgt en creëert.

 

Waar het leven en de liefde gevierd wordt, help ik graag! Mijn aanbod is breed, en altijd authentiek. Wat past bij jullie? Waar hebben jullie de rust en expertise nodig, die ik breng?

 

Weddingplanning

Van A tot Z zoals ze dat noemen. Ik kan jullie maximaal ontzorgen door jullie te helpen met het bepalen van jullie visie voor jullie bruiloft. Ik vind en regel de beste locaties en leveranciers, ik maak het stylingplan, ik regel het guestmanagement, ik begeleid de fine-tuning van de leveranciers en coördineer ze op de dag zelf. Alle inhuur en inkoop neem ik op me. Ik coördineer al het drukwerk. Kortom, de hele planning en organisatie en het ceremoniemeesterschap. 

Jullie zijn van A tot Z betrokken bij het proces en we hebben veel contact. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het onmiskenbaar jullie bruiloft wordt! Juist de details maken hierin het verschil! 

 

Ceremoniemeester- plus

Huur je mij in als professioneel ceremoniemeester-plus, dan stap ik vaak al aan boord aan het begin van jullie organisatieproces. Ik help jullie stevig in het zadel en ik blijf op de achtergrond aanwezig. Jullie vinden het leuk om veel zelf te doen en hebben hier ook de tijd voor. Ongeveer 6 tot 8 weken voor de bruiloft voeg ik in bij jullie organisatie, maak de laatste planning en schrijf de draaiboeken. Dat geeft jullie rust. Ik breng alles samen en zorg ervoor dat niks wordt vergeten of onbenut blijft. Op de dag zelf ben ik er om het draaiboek uit te voeren; ik coordineer de locaties en leveranciers, ben de gastvrouw voor jullie gasten en zorg dat jullie volledig kunnen genieten van de dag. Je mag alles loslaten en de dag volop beleven.

 

Destination wedding Scandinavië

Willen jullie trouwen in Noorwegen, Zweden, Finland of IJsland? Dan delen jullie mijn liefde voor deze authentieke omgeving met zijn rauwe randje. Lekker anders! Het perfecte decor om jullie liefde te vieren. Als het van nature al zo mooi is, hoef je er weinig aan toe te voegen te voegen. Neem je liefste mensen mee, voor een onvergetelijke ervaring! Ik wijs je de weg en organiseer het complete plaatje. Let's go!

  

Last minute Bruiloft

Ik houd van spoedklussen! Kan jullie bruiloft niet wachten, maar heb je geen idee hoe je het geregeld krijgt? Ik spring direct in en we maken het fantastisch! Ik breng heel veel rust en leid jullie snel door de keuzes heen. Alles wat jullie nodig hebben, heb ik onder de knop. Jullie kunnen leunen op mijn kennis en ervaring. Past dit bij jullie situatie? Lees dan ook even de blog die ik hierover schreef: last minute weddingplanning 

 

Ceremoniespreker

Laten we jullie leven en liefde de mooiste woorden geven! Als ceremoniespreker creëer ik een persoonlijke trouwceremonie, als hoogtepunt van jullie bruiloft. Ik neem veel voorbereidingstijd met jullie en de mensen om jullie heen, om tot een speech te komen die jullie verhaal het allermooist vertelt. Interactief, met humor en voldoende diepte. Hoe ik dat voor jullie kan doen, lees je hier.

 

 

Zit er niet helemaal bij wat je zoekt? Ik sta altijd open voor nieuwe dingen op mijn pad! Laat me weten wat je nodig hebt, en ik laat je weten of ik dat voor je kan doen. Leuk! Ook voor al je andere vragen; neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

 

Investering

Haal op de fijnste manier, het meeste uit je bruiloft! Gun jezelf mijn hulp in deze onwijs leuke rollercoaster!

Ik heb een uurtarief van €95,- (inclusief 21% BTW). Ik ken geen vaststaande pakketten omdat ik maatwerk lever. Samen kijken we wat ik voor jullie kan doen, en wat jullie zelf willen en kunnen doen.

Om je toch iets van richting te geven, kan je uitgaan dat het Weddingplannen van A tot Z bij 80 uren begint. Het ceremoniemeesterschap-plus aanbod start bij 24 uur. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik voor jullie een voorstel op maat.