banner

26/0/2017

Trouwen in Utrecht

ELSKER LIVET is de weddingplanner van Utrecht. Laat mij jou daarom vertellen waarom trouwen in Utrecht voor jullie een droombruiloft kan zijn.

  1. Er zijn zoveel verschillende locaties om uit te kiezen, jullie stijl-voorkeur zit er vast tussen. Denk aan de klassieke elegantie van het Paushuize tot aan hip trouwen op hoogte in de watertoren van wturbankitchen.

  2. Ga je voor meerdere locaties? In Utrecht zijn ze veelal op loopafstand van elkaar. Dat is leuk en relaxed voor je gasten. En jullie kunnen het prachtige decor van Utrecht gebruiken om mooie foto's te laten maken.

  3. Jullie gasten hebben de kans om jullie bruiloft aan te grijpen als een mini city trip in Utrecht. Zeker leuk als ze er met meerdere vrienden en familie een weekend van maken. De stad heeft veel toffe boutique hotels die jullie kunnen aanraden. En je zou je eigen hot spots kunnen vermelden in je ceremoniebrief.

  4. The Urban Vibe is zeker aanwezig in Utrecht. Het contrast tussen de drukte van de stad, met al zijn levendigheid, en de sereniteit en exclusiviteit van jullie “eigen” locaties brengt een instant unieke beleving met zich mee. Buiten dendert het leven verder, voor jullie liefde staat de tijd even stil.

  5. Laat het laatste argument dan praktisch zijn. Utrecht ligt natuurlijk fijn centraal en is voor iedereen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar dit argument doet eigenlijk af aan de ware reden voor jullie huwelijk in Utrecht. Als Utrecht jullie stad is en jullie de stad graag tot jullie trouwlocatie willen maken, dan kan dat op een manier die je dromen overstijgt.

 ELSKER LIVET helpt graag om jullie bruiloft in Utrecht te organiseren, precies zoals bij jullie past. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen in Utrecht. Ik kan je er veel over vertellen en jullie gericht adviseren en ondersteunen.

Deel dit blog artikel