banner

15/0/2020

Als jullie bruiloft moet worden verplaatst en aangepast door de maatregelen rondom het Coronavirus, dan is dat een bittere pil. To say the least. Daarom help ik je hierbij  graag met het vormen van een positieve mindset. Ik geef je 10 helpende gedachtes:

  1. Jullie bruiloft draait in essentie om de liefde tussen jou en je aanstaande. Waar dan ook, hoe dan ook. Jullie trouwen met elkaar en voor elkaar. Al het andere van een bruiloft is bijvangst.

  2. Jullie locaties en leveranciers zijn de hele dag aan het broeden op de mooiste oplossingen, ook voor jullie. En ze helpen jullie heel graag.

  3. De meest bijzondere momenten op een bruiloft zijn de intieme momenten, met elkaar en met jullie inner circle. Deze blijven behouden en worden versterkt.

  4. Jullie bruiloft wordt memorabel, voor jullie en jullie inner circle. In vorm & intensiteit. Innovatief & intiem. Zoals nooit tevoren, met een eigen indeling en een eigen sfeer. Jullie hebben meer tijd voor de voorbereiding en je mag een 2e droombruiloft ontwerpen!

  5. Jullie mogen jullie inner circle gaan bepalen. Je hebt het beste excuus gekregen om heel veel strepen te zetten. De ring direct rondom de inner circle, krijgt toegang tot de livestream en een goodiebag thuisgestuurd op de ochtend van de bruiloft. Jawel, met taart en champagne. De fotograaf die dit komt brengen, maakt bij de deur een mooi portret van deze gasten op afstand!

  6. Jullie gaan jullie inner circle verwennen. Maar dan ook echt verwennen. Per huishouden krijgen ze hun eigen tafeltje, geheel gestyled naar jullie weddingdesign. En juist nu zullen ze zo genieten van al het lekkers dat jullie voor hen hebben bedacht! De keuken van jullie locatie zal hen doorlopend verassen met kleine hapjes.

  7. Niks geeft deze dag meer betekenis dan het uitgesproken woord. En deze woorden zullen klinken en raken. Er zal meer aandacht voor zijn. In de ruime setting, zorgt de juiste installatie dat iedereen het precies goed kan horen.

  8. De beleving van het moment wordt geïntensiveerd door live muziek. Ook daar is meer ruimte en aandacht voor, en daardoor zal het juist jullie sfeer meer benadrukken.

  9. Het verplaatsen en aanpassen van jullie bruiloft kan jullie ook kosten besparen. Een grote bruiloft kost nou eenmaal meer dan een kleine bruiloft. Overleg goed met je locaties en leveranciers en wees flexibel. Dan houd je juist geld over om hetgeen wat je wel doet, extra tof te maken!

  10. Wees elke dag dankbaar voor jullie gezondheid. Wees dankbaar voor de liefde die je kan geven en ontvangen. Wees dankbaar voor de kansen en mogelijkheden die je elke dag weer krijgt.

 

Ik geloof erin dat een positieve mindset jullie bruiloft uiteindelijk mooier zal maken dan dat je ooit had gedacht. Echt. Het zal je helpen om nog meer plus punten te vinden. Heb je hier directe hulp bij nodig, bij de mindset of de praktische uitwerking?  Just let me know!

 

Foto: Fo Love We Live

Deel dit blog artikel