banner

18/0/2022

 Trouwen in 2023

 

Voor wie wil gaan trouwen in 2023, is het zaak je bruiloft al snel te organiseren. Het lijkt wel een elastiekje dat los springt, zoveel stellen zijn al vroeg gestart met hun bruiloft te plannen voor 2023.

Trouwlocaties, weddingplanners, trouwfotografie, ceremoniesprekers, ze zitten allemaal snel vol voor volgend trouwseizoen.

Voel je de druk als bruidspaar, dan geef ik je graag wat tips om toch de bruiloft van je dromen te kunnen organiseren.

1.       Begin nu. Ga locaties bekijken die passen bij jullie sfeer, gastenlijst en budget. En vraag naar hun beschikbaarheid.

2.       Focus je niet al op 1 datum, wees flexibel. Als jullie droomlocatie al vol zit op een specifieke dag, schakel dan naar een andere datum. Misschien zelfs een datum buiten het trouwseizoen..

3.       Houd in je begroting rekening met de inflatie. Reserveer een extra potje hiervoor. Check ook de voorwaarden hiervoor van de locaties en leveranciers.

4.       En als je dan toch voorwaarden aan het checken bent; hoe zit het met eventuele coronamaatregelen?..We just never know..

5.       Hoe bouw je een reservepotje in? Door 10% van je gastenlijst nog niet vast te leggen. Noem het de flexibele schil; het zou eventueel leuk zijn als ze er bij zijn, maar niet essentieel. Dit geeft je precies de ruimte die je wellicht nodig hebt om stijgende kosten op te vangen.

6.       Als je de locatie hebt gevonden en geboekt, wacht dan niet met het zoeken en boeken van de andere diensten die je nodig hebt. Alle professionals zullen snel volgeboekt zijn. En kwaliteit geeft veel rust vooraf en een fantastisch resultaat op jullie trouwdag!

 

Voelt het overweldigend? Wil je graag trouwen maar weet je niet waar te beginnen? Ik ken de markt als geen ander en weet hoe wel snel stappen kunnen zetten. Neem gerust contact met me op, als je mijn hulp kan gebruiken!

 

Foto's: Forlovewelive en StudioMarieBouly

 

Deel dit blog artikel