banner

29/0/2018

Trouwen in 2019

Hoe gaan jullie trouwen in 2019, welke keuzes maken jullie? Jullie hebben vast een mooi wensenlijstje! Ik, als weddingplanner, heb ook zo mijn wish-list en ambities :-)

Op de drempel van 2019 dagdromen en plannen jullie er vast flink op los. De vrije dagen en rustige uren op kantoor, maken vaak dat er juist ruimte komt om dingen door te spreken, op te zoeken en te plannen. Heerlijk! Ik doe graag volop met jullie mee. Met deze blog deel ik mijn dromen en ambities als weddingplanner voor 2019 met jullie. Het zal jullie wellicht inspireren in jullie keuzes. Beter nog ontstaat er een match, doordat we dezelfde dromen hebben!

  1. (inkoppertje) Meer prachtige bruiloften op schitterende locaties, van de liefste bruidsparen met de leukste gasten. Serieus, I can't get enough! Ik vind het heerlijk om het druk te hebben en werk graag hard voor het mooiste resultaat.
  2. Meer superleuke samenwerkingen met ambitieuze en enthousiaste leveranciers. Ik heb al met zoveel pro’s mogen samenwerken en heb al vele leren kennen. Altijd een feestje om  samen met vakmensen  echt iets onderscheidends neer te zetten voor de bruidsparen. Een enorme kick om te merken dat je dan samen nog sterker bent, doordat je elkaar op een professionele manier uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Bij geen bruiloft is het team hetzelfde, want geen bruidspaar is hetzelfde. Dat vind ik juist leuk en verfrissend.
  3. Meer bruiloften in Utrecht. Natuurlijk rij ik overal naar toe waar de liefde me brengt. Maar ik wordt ook heel blij van de bruiloften waarbij ik mijn mama-fiets tijdelijk ombouw naar weddingplannersbike (met mn koffertje achterop), en door mn eigen stad blind de weg & de mooiste plekjes vind.
  4. Meer naamsbekendheid. Ik wil in 2019 op meer beurzen en routes staan, meer bekend worden bij leveranciers en locaties. Ik wil meer mijn kennis delen, kennis maken, leren, inspireren en geïnspireerd raken.
  5. De destination wedding in Scandinavie… so on my bucketlist! Ik hoop zo dat 2019 mij dat bruidspaar brengt die wil trouwen in die rauwe, stoere omgeving. Een omgeving die tegelijk zo puur en warm is. De destination wedding die anders is dan al die andere. Authentiek en met impact! Om te laten zien hoe en waar, ben ik voor het najaar een styled shoot in Noorwegen aan het plannen. Die wordt fantastisch!
  6. Ik ben bezig met een nieuw, lokaal initiatief. In 2019 ga ik dit nieuwe project uitrollen. Heel leuk en heel spannend! Ik ben zo benieuwd of ik hier inderdaad heel veel bruidsparen en leveranciers blij mee kan gaan maken. Ik heb al een aantal voorbereidende gesprekken gehad, en iedereen wordt er erg enthousiast van.. I’ll keep you posted!
  7. Meer social media. Het moet echt meer in mijn systeem komen om vaker dingen te posten online. Het zit nog niet zo in mijn systeem. Laten we er maar een goed voornemen van gaan maken.
  8. Meer meerdaagse huwelijken. Ik vind het zo leuk dat steeds meer bruidsparen hun mooie momenten over meerdere dagen verspreiden. Daar worden zij heel gelukkig van, want dan flitst het simpelweg iets minder snel aan ze voorbij. Er komt overal gewoon veel meer rust en relaxedheid in. Bij iedereen. En het is logischer om meer dan 1 jurk nodig te hebben ;-) Voor mij is het superleuk omdat ik mee mag denken hoe we de juiste sfeer kunnen behouden en hoe we de juiste impact blijven maken met de belangrijke momenten, wanneer het uitgestreken wordt over langere tijd. En ik vind het ook gewoon leuk om iedereen langer te zien genieten.
  9. Verassings huwelijken! Die heb ik nog niet gedaan.. maar oh, wat lijkt het me leuk dat alle gasten denken op een doodnormaal feestje te komen en dan compleet verrast te worden met een bruiloft! Het lost heel veel logistieke en  ‘moet-dat-nou-allemaal’ problemen op, kan budgettair heel interessant zijn, en geeft iedereen de komende 5 jaar een goed verhaal. In het diepste geheim een bruiloft plannen? Dan komt een weddingplanner goed van pas!

Dus. Ik wil meer. Meer van al het mooie en dan nog een schepje nieuwe dingen er boven op. Ben ik hebberig? Nee, meer eager en ambitieus. Wat erin zit, wil ik eruit halen. En volop beleven. Dat is toch ook wat jullie voor jullie bruiloft willen? Bovendien geloof ik in de laws of attraction. Ik zeg ook tegen mijn bruidsparen dat ze moeten uitspreken wat hun grootste wens voor hun bruiloft is, ongeacht of het realistisch is. Deel je dromen, en zorg dat ze uitkomen!

Ik wens iedereen een onwijs mooi en liefdevol 2019 toe!

Deel dit blog artikel