banner

20/0/2016

Pret

ELSKER LIVET vindt dat je zoveel mogelijk pret moet halen uit je huwelijk. Natuurlijk op de huwelijksdag zelf, dat spreekt voor zich. Maar door tijdens de voorbereiding en achteraf heel veel momenten in te bouwen van voor en napret, haal je het maximale uit deze waanzinnig leuke tijd. Natuurlijk zijn de spontane leuke momenten het meest fantastisch, maar als je net als ik een druk leven hebt, schiet dat er nog wel eens bij in. En dat wil je natuurlijk niet in deze once-in-a-lifetime periode. Plannen dus, veel leuke dingen plannen die te maken hebben met jullie huwelijk en die je wilt delen met de mensen die dicht bij jullie staan.

Bedenk hoe je je verloving bekend wil maken aan de mensen die belangrijk voor jullie zijn en op welke manier je je getuigen wilt vragen. Maak voorpretreisjes (met een bestemming die bij het concept past) met je lief, vraag je beste vriendinnen als bridesmaides, organiseer etentjes voor jullie getuigen, maak een filmpje van jezelf in je jurk bij het passen en laat het aan je oma zien, drink bubbels bij elke mijlpaal in de voorbereidingen (nu mag het!), laat een loveshoot maken door je trouwfotograaf. Doe dat waar je blij van wordt en met degene die je lief zijn. Maak van elke ontmoeting een feestje. Vind een actieve manier om de mensen te bedanken die veel voor jullie hebben betekend op jullie huwelijksdag. Vier de liefde en vier het uitbundig!

De boutique weddingplanner van ELSKER LIVET zorgt er natuurlijk voor dat de voorbereidingen voor jullie doordrenkt zijn met voorpret. Juist door de organisatie uit handen te geven, blijft er zoveel ruimte over om te genieten van elkaar en van de momenten. Doordat ELSKER LIVET in vertrouwen ontzorgt, zeker op jullie huwelijksdag, zullen jullie de volle beleving ervaren die voor jullie is gecreëerd. Let's have fun, a whole lot of fun!

Deel dit blog artikel