banner

12/0/2019

Het Utrechtse trouwcollectief is een groep enthousiaste trouwprofessionals uit Utrecht. Trouwleveranciers en trouwlocaties. In dit collectief breng ik de lokale krachten samen. Dat is handig voor ons onderlinge contact maar ook voor de bruidsparen uit Utrecht, of die juist in Utrecht willen trouwen.

De trouwbranche in Utrecht heeft bruidsparen veel te bieden. We hebben veel vernieuwende ideeën, prachtige locaties en bijzonder vakmanschap in huis! Wie wil trouwen in Utrecht, heeft lokaal veel keus in kwaliteit en originaliteit. Maar als wij het binnen de trouwbranche niet goed van elkaar weten, hoe moeten bruidsparen dan weten dat ze hun bruiloft met lokale leveranciers super mooi kunnen organiseren?

Eerder schreef ik over de online wedding jungle. Bruidsparen komen terecht in een wereld op zich, waar zoveel te krijgen is. Vind dan maar eens wat bij je past. Het Utrechts Trouw Collectief kent die lokale leveranciers die bij jullie passen.

Het Utrechts Trouw Collectief komt 4 keer per jaar bij elkaar. Steeds op wisselende locaties (zodat we die ook direct allemaal leren kennen). We delen ons vakmanschap uit in deze meetings, maar ook de laatste trends en trouwnieuws uit de stad komt op tafel. Dat voedt ons en laat ons groeien.

En het is natuurlijk heel gezellig, de avonden vliegen voorbij. Belangrijk, vind ik tenminste in mijn vak. Leuke mensen. Want zij brengen fijne energie. En dat wil ik in de voorbereidingen en op de bruiloft zelf zien. Dat er een team staan van leuke mensen, die gezamenlijk instant zorgen voor een goede sfeer.

De 2 criteria om je aan te mogen sluiten bij het Utrechts Trouw Collectief zijn; a. je moet in Utrecht-stad wonen of kantoor houden en b. je moet kwaliteit leveren. Het is een groep professionals die voor elkaar in kunnen staan, weten dat zij doorverwijzen naar kwaliteit. Kwaliteit betekent ook dat je reeds weet wie je bent en wat jou onderscheidt in weddingland. Bij elke meeting vertellen we dit in een korte pitch.

We hebben mooie plannen over wat we als collectief kunnen brengen. Aan bruidsparen, aan de stad en aan elkaar. Volg ons op instagram om te weten wie de leden zijn en wanneer de volgende meeting is. We ontmoeten je graag als je je als professional aan wilt sluiten. Dit is kosteloos. Je betaald enkel een bijdrage voor de meetings welke je bezoekt.

We helpen je graag verder als je meer wilt weten over lokale leveranciers en locaties voor jullie bruiloft in Utrecht. Of natuurlijk als aanstaand Utrecht bruidspaar dat elders gaat trouwen, maar wel graag met lokale leveranciers wil samenwerken. Wij hebben ze voor jullie!

Ik hoor graag van je via info@elskerlivet.nl of stuur een berichtje via het instagramaccount: https://www.instagram.com/utrechts_trouw_collectief/

Deel dit blog artikel