banner

9/0/2017

Authentiek trouwen

Als Boutique Weddingplanner vind ik dat elk huwelijk een weerspiegeling moet zijn van de beste versie van elk bruidspaar. Maar hoe zorg je er nou voor dat je je huwelijk zo organiseert, dat het echt een one-of-a-kind, en onmiskenbaar jullie huwelijk wordt?

Start door serieus te brainstormen. Ga op zoek naar jullie waarden, wat vinden jullie echt belangrijk in het leven. Geef woorden aan jullie liefde; wat maakt deze zo bijzonder? Bedenk wanneer jullie samen super gelukkig zijn, waar zijn jullie dan en wat doen jullie. Zet al deze zaken op een rijtje en voeg daar jullie wensen en dromen aan toe. Denk na over de sfeer die jullie willen creëren en welke stijl hierbij past. Al deze zaken samen leidt tot het unieke concept voor jullie huwelijk. Tip: zoek er de juiste beelden bij, bijvoorbeeld door een bord aan te maken op pinterest.

Nu jullie een concept hebben uitgedacht, zoek je hier de juiste locaties en leveranciers bij. Kies die leveranciers en locaties die jullie concept stuk voor stuk versterken. Denk hierbij aan de grote bouwstenen, zoals de muziek en de locatie voor de ceremonie, maar ook aan de details zoals het soort bloem en de stijl van de uitnodiging. In al  jullie keuzes, neem je het concept weer als rode lijn. Tip: zorg ervoor dat alle mensen die meewerken aan jullie huwelijk, goed op de hoogte zijn van jullie concept.

Als je de bovenstaande stappen consequent volgt, zal je merken dat het concept voelbaar zal zijn tijdens alle voorbereidingen, en natuurlijk op de dag zelf. Jullie liefde, jullie leven zal doorklinken in de beleving van jullie en jullie gasten. Het is jullie authentieke huwelijk, puur en eigen.

Willen jullie ook authentiek trouwen, en wil je graag dat ik jullie hierbij help? Dat is wat ik graag doe! Neem contact met mij op, ik leer jullie graag kennen.

 

 

 

Deel dit blog artikel