banner

27/0/2018

Ben jij ook zo ambitieus? Goed weten wat je doelen zijn en het lekker vinden om daar hard aan te werken? Dan ben je waarschijnlijk niet alleen ambitieus in je werk maar ook daarbuiten. Want ambitieus kan je ook zijn in je vrije tijd. Dikke kans dat je alles overal uit wil halen. Dat je vakantiebestemming voldoet aan dat ideaalbeeld in je hoofd, want hé, die vakantiedagen wil je goed besteden. Dat je nadenkt en bouwt aan je plekje op de woningmarkt, leuk wonen en goed investeren. Je ontwikkeling staat niet stil, en dus volg je een extra opleiding en pak je die leuke training ook nog even mee. Nog tijd over voor sport of hobby, uiteten en een festival? Dat plan je in en hiermee omring je je met nog meer gelijkgestemden. Ambitieuze mensen halen het maximale uit het leven en genieten daar met volle teugen van.

En als die ambitieuze mensen gaan trouwen, je raad het al.. dan zijn ze ook hierin zeer ambitieus. En dat is leuk! Natuurlijk willen zij ook alles uit hun mooiste dag halen. Zij willen het groots en vernieuwend, maar ook eigen en met volle beleving. En daar komen onze wegen samen, dat zijn mijn ideale bruidsparen. De energie die vrijkomt in deze samenwerkingen, gedreven door de ambitie om de wereld op zn kop te zetten als dat nodig is voor het perfecte resultaat, is heerlijk en meeslepend.

Ambitieuze mensen houden van efficiëntie en kwaliteit. Het moet goed zijn en goed in elkaar steken. Zij weten wat ze willen en zoeken daar de meest efficiënte route voor. Tijd verspillen laten zij aan anderen over, ze kunnen het zich simpelweg niet veroorloven met alle doelen die zij voor zichzelf stellen.

En dan gaan ze trouwen, en blijkt de organisatie van een huwelijk niet iets te zijn wat je tussendoor kan doen. Het kost tijd, veel tijd. En om de ambitie van een droomhuwelijk waar te maken, zet je de diensten van een weddingplanner in. Dat is efficiënt en zorgt ervoor dat het gewoon echt goed geregeld is. Het geeft rust omdat de weddingplanner het hele proces monitort en aangeeft wanneer wat moet gebeuren, daar hoeven jullie niet over na te denken. Laat staan wakker van te liggen. Overigens is het wel goed om een reality-check te doen.. zelfs met de maximale inzet van mij als weddingplanner, blijft het jullie wel tijd kosten. Ik kan immers niet jullie gastenlijst opstellen of (na mijn voorselectie) jullie keuzes maken in taart, locatie, drukwerk etc.. Je kan uitgaan van een verdeling van 60/40, maar dan pak ik wel de 60

Deel dit blog artikel